Musica@Parola

Isabel Favilla & Giulio Quirici

theorbe/gitaar en blokfluit/fagot

03 06 2023

20u
Isabel Favilla & Giulio Quirici

Concertprogramma

Isabel Favilla studeerde piano, klavecimbel en blokfluit aan de Escola de Musica de Brasilia. Later behaalde ze een Master in Brussel en Den Haag, voor blokfluit en barokfagot. Zij is medeoprichtster van het ensemble Radio Antiqua. Als freelance musicus trad ze op met o.m. Il Gardellino, Vox Luminis, Apotheosis, Bachplus, Terra Nova Collective en Les Muffatti.
Haar CD-opnames verschenen bij Deutsche Grammophon, Ramée, ORF, Brilliant Classics en Ambronay Editions. Momenteel doceert ze blokfluit aan de Muziekacademie in Halle en barokfagot aan de Muziekacademie van Woluwe.
Giulio Quirici werd geboren in Vicenza in Italië en begon gitaar te spelen als autodidact. Later studeerde hij in Den Haag jazz-gitaar, barokluit en theorbe. Hij is een veelgevraagd musicus bij ensembles die oude muziek spelen (Il Pomo d’Oro, Les Musiciens du Louvre, Vox Luminis, Holland Baroque, La Sfera Armoniosa, MusicAeterna…) en met moderne orkesten (Koninklijk Concertgebouw Camerata, Rotterdam Philharmonisch Orkest, Residentie Orkest…).
Isabel en Giulio spelen als duo samen sinds 2012.